Gå til sidens hovedinnhold

Takk til deg som gir oss informasjon vi kan stole på

Artikkelen er over 1 år gammel

#takkfortilliten

Leder Dette er en leder. Lederen gir uttrykk for avisens holdning.

Norske journalister jobber for at du skal vite hva som skjer, forstå hvorfor det skjer og være forberedt på hva som skjer videre. Hver eneste dag tas avgjørelser som får store konsekvenser for deg og ditt liv.

Norge er hardt rammet av pandemien. Og ingen steder i landet er dødsraten høyere enn i Drammens-området. Nå er det mange som står på for å redde liv og for å holde samfunnet i gang. Noen behandler syke, mens andre produserer mat, tømmer søpla og fyller varehyllene.

Nasjonale og globale kriser gir muligheter for dem som ønsker å spre falske nyheter og forsøke å manipulere folk. Nettopp da er det viktig at det finnes redaktørstyrte medier som gir deg informasjon du kan stole på.

Takk til dere som åpner opp og deler informasjon.

Takk for tips og for sterke meninger.

Takk til deg som abonnerer.

Dere er viktigere enn noen gang. Norske medier kjører i disse dager en kampanje med en takk til alle dere som bidrar, slik at vi kan fortsette å gjøre jobben vår.

Takk til deg!

Denne kampanjen støttes av Norsk Presseforbund, Norsk Redaktørforening, Norsk Journalistlag, Fagpressen, Norsk lokalradioforbund, Landslaget for lokalaviser og Mediebedriftenes Landsforening.

Les også

Koronadødsfall: Drammen har fem ganger høyere dødsrate enn resten av landet

Les også

Påsken på legevakta: – Vi har hatt 3.000 henvendelser på én uke

Les også

Én bokstav fikk alarmen til å gå: Sykehuset frykter de har brukt falske munnbind

Kommentarer til denne saken