Tenk at min minister sier rett ut til Norges største avis idag at den jobben jeg gjorde i ni år sammen med fantastisk dyktige kollegaer i barneskolen i å utvikle undervisning kan sidestilles med bevisstløshet!?

Tenk at lærerens profesjonsfaglige digitale kompetanse koblet til vår pedagogiske kompetanse og fagdidaktiske kompetanse som utgangspunkt for bevisste didaktiske grep i hver eneste en av hundrevis økter i alle fag for kunnskapsministeren vår sidestilles med en tilstand der mennesket ikke tenker, bare puster.

Tenk at synsingen fra noen fullstendig ufaglærte foreldre skal sidestilles med vår kompetanse og dømmekraft i å foreta solide valg i hvert steg i utdannelsen av fremtidens voksne?

Tenk at min minister mener at valgene vi foretok i alle de øktene, var tuftet på at «det blir bra bare det er digitalt»?

Det er for meg ganske utrolig.

At ikke alle vet hva som skjer i et klasserom for tida er helt ok. At ikke alle skjønner at skolen hele tiden er i endring, for å kunne tilhøre samtiden er kanskje ikke så rart.

De fleste har ikke vært i et klasserom på noen tiår. Men kunnskapsministeren? Sjokkerende, skuffende og skikkelig irriterende!

PS! Innlegget var først publisert på Facebook og gjengis her med skribentens tillatelse.