NÆRSNES: Andreas Haukeland, bedre kjent som Tix, er med i den kommende sesongen av «Hver gang vi møtes» som starter i begynnelsen av 2022.

– Jeg takket ja fordi jeg ønsker å fortelle om mitt liv som artist akkurat her og nå mens jeg faktisk står midt oppi det. Så for meg er det nå eller aldri, sier Haukeland i en pressemelding.

Sammen med Tix er Maj Britt Andersen, Myra, Anna of the North, Øystein Greni, Jarle Bernhoft, Arif og Stig Brenner i Kvitbrygga, i Kjerringøy kommune nord for Bodø, for å spille inn årets sesong.

– Vi er en gjeng artister innen helt forskjellige sjangre, og det er det som er så fint, for her er det plass til alle og rom for store musikalske opplevelser. Jeg tror ingen vet helt hva de kan forvente av TIX i årets sesong. Ikke engang jeg.

Mest strømmede artisten i 2020

I 2020 ble Tix den mest strømmede artisten i Norge og kåret til «Årets spellemann» under Spellemannprisen i 2020.

I 2021 representerte Haukeland Norge i Eurovision Song Contest etter å ha vunnet Melodi Grand Prix. I den internasjonale konkurransen endte han og Norge på en 18. plass.

Artisten som først ble kjent for sine russelåter har medvirket i en rekke låter de siste årene. I begynnelsen av 2020 hadde han 11 singler i den norske topp 200 samtidig, skriver TV2 i pressemeldingen. I 2018 skrev Haukeland hiten «Sweet but Psycho» med Ava Max som er streamet mer enn en milliard ganger.