Gå til sidens hovedinnhold

To biler i kollisjon – ettåring måtte undersøkes av helsepersonell

Artikkelen er over 1 år gammel

NEDRE EIKER: Like etter klokken 16:30 rykket nødetatene ut til Fylkesvei 283, etter at to biler kolliderte.

– Vi har ikke kommet fram ennå, men alle skal være ute av bilene, fortalte operasjonsleder Marius Knudsen til Drammens Tidende like etterpå-

I 17-tiden forteller vår reporter på stedet at det er snakk om en påkjørsel bakfra, hvor det satt tre personer i den forreste bilen, og én person i bilen som traff den første bakfra.

– Det er litt tidlig å si noe om årsaken, men vi forstår det sånn at det har vært en plutselig stans i trafikken, forteller politibetjent Benny Olsen til Drammens Tidende.

Én av passasjerene i bilen foran, var et ett år gammelt barn. Barnet undersøkes nå av helsepersonell på stedet. Når så små barn er involvert i trafikkulykker, er det vanlig å undersøke ekstra for å kartlegge eventuelle skader.

(Saken fortsetter under bildert)

– Blir det noen reaksjoner mot føreren av den bakerste bilen?

– Det kommer an på hvordan det går med barnet. Er det ikke skadet, blir det en ren forsikringssak. Er det skader, kan det bli en politisak, forteller Olsen.

Ca. 17:15 forteller vår reporter at det er lange køer som følge av ulykken, men at bergingsbilen er på plass.

– Det begynner å bli bevegelse i køen nå, forteller han.

Ca. klokken 19:40 melder politiet i Sør-Øst at de ikke har noe mer informasjon om eventuelle skader på de involverte personene.