«Tokki» kontaktet av NFF

KAN BLI AKTUELL PÅ NØDLANDSLAG: Ferencvaros' Tokmac Nguen under første runde i play off til Champions League i fotball mellom Molde og Ferencvaros på Aker Stadion.

KAN BLI AKTUELL PÅ NØDLANDSLAG: Ferencvaros' Tokmac Nguen under første runde i play off til Champions League i fotball mellom Molde og Ferencvaros på Aker Stadion. Foto:

Drammenser og proffspiller Tokmac Nguen har blitt kontaktet av NFF, som jobber med å sette sammen et «nødlandslag».

DEL

DRAMMEN: Norges Fotballforbund jobber med å hente inn spillere til et «nødlandslag» som kan spille onsdagens bortekamp mot Østerrike.

Kan bli aktuell

Blant dem som er kontaktet er tidligere Strømsgodset-spiller Tokmac Nguen, ifølge VG. Nguen spiller for tiden i den ungarske klubben Ferencváros.

– Vi sitter og ser hvordan vi kan gjøre ting. Det er litt komplisert. Litt på grunn av at jeg spilte kamp i går, og jeg sliter litt med en hamstring nå, og på grunn av korona, sier Nguen til VG.

Bortekamp ble avlyst

VG har også snakket med flere andre spillere som har blitt kontaktet av NFF.

Lørdag kveld bekreftet UEFA at Norges nasjonsligakamp borte mot Romania er avblåst. Det norske laget fikk ikke grønt lys av myndighetene på grunn av koronapandemien, der laget har karanteneplikt etter at visekaptein Omar Elabdellaouis testet positivt på korona.

Derfor trenger Norge spillere som ikke er pålagt karantene.

Artikkeltags