DRAMMEN/LIER: I løpet av natta har nødetatene rykket ut til litt av hvert. I tillegg til det operasjonsleder Kamilla Aardal kaller serviceoppdrag, har politiet rykket ut til ordensforstyrrelser, bilbrann og trafikkulykke.

Det var rundt klokka 00.45 natt til lørdag at nødetatene rykket ut til en trafikkulykke i krysset Bjørnstjerne Bjørnsons gate/Telthusgata. Der viste det seg at to biler hadde kollidert i lyskrysset.


– Tre personer var involvert i hendelsen, men det er ikke snakk om noen personskader. Kollisjonen har skjedd i forbindelse med at en person har kjørt på rødt lys, sier Aardal til Drammens Tidende.

Føreren vedtok et forenklet forelegg (bot) på stedet, og saken ble videre løst med skademelding. De to bilene måtte begge taues inn av bilberger.

Bortvist etter støy

Rundt klokka 02.00 rykket politiet ut til Brandenenga skole ved Rundtom.

– Der var det en ordensforstyrrelse. Det var en person som hadde laget mye støy, forteller operasjonslederen.

Mannen ble bedt om å reise hjem.

Rykket ut til bilbrann

En drøy time senere fikk nødetatene melding om en brann i en bil på Lierstranda. Bilen var parkert da det begynte å brenne.

Brannen hadde nesten blitt slokket helt av de som var til stede. Det var to personer, deriblant bileier.

– Bileier opplyser at det ikke er noen grunn til at bilen skulle begynne å brenne. Bilen ble nylig eu-godkjent, sier Aardal.

Politiet har opprettet en brannsak, så det vil bli etterforsket for å se om man finner årsaken til brannen.

– Det var ikke noe fare for spredning på stedet, og kun det materielle det gikk utover, avslutter Aardal.