Trafikkulykke i Rosenkrantzgata

ULYKKE: Slik så det ut i Rosenkrantzgata tirsdag kveld.

ULYKKE: Slik så det ut i Rosenkrantzgata tirsdag kveld. Foto:

DEL

DRAMMEN: Politiet sendte tirsdag kveld ut melding om en ulykke i Rosenkrantzgata, nærmere bestemt i krysset ved Åssiden videregående skole.

Det hele dreide seg om en front-mot-front-kollisjon.

– Det har skjedd en ulykke midt i krysset her. Foreløpig er det ikke indikasjon på høy hastighet, og det ser ut som det kun er materielle skader, sa politibetjent Henning Fossli til Drammens Tidende.

Ifølge avisas journalist på stedet skal det ha vært to personer i en av bilene, der den ene av disse fikk tilsyn av helsepersonell.

Personen var oppe og gikk for egen maskin, ifølge vår journalist. Det samme gjelder en person fra den andre involverte bilen, som også mottok en helsesjekk på stedet.

– Vi har indikasjoner på at en av bilistene kjørte på rødt lys, men vi er ikke 100 prosent sikre, sa Fossli.

Veibanen var stengt i retning Eiker, men kort tid senere ble ett felt åpnet, ifølge vår journalist. Det samme ble gjort med avkjøringen fra Rosen mot Åssiden.

– Siden ingen fremstår skadet er pri én å få åpnet veien, og deretter avhøre partene. Dette følger vi opp enten i kveld eller i morgen, sa Fossli.

Klokken 21.56 meldte politiet at den ene bilføreren, en kvinne i 20-årene, er mistenkt for å ha kjørt på rødt lys. Kvinnen fikk førerkortet beslaglagt, og politiet oppretter sak.

Klokken 22.04 ble veien åpnet igjen.

Foto:

Artikkeltags