(Nettavisen)

Vi har en fantastisk travhelg foran oss og helgens store høydepunkt er naturligvis lørdagens V75-omgang på Momarken der det er Unionskamp og felles V75-omgang med Sverige. Hele 60 millioner forventes i premiepotten og en norsk alenevinner kan vinne ca 34 millioner. Lørdag kveld er det internasjonal V65 med dobbel jackpot på Harstad Travpark og hele 1 806 604 SEK ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Før vi kommer dit skal vi gjennom en innholdsrik fredag. Den innledes med V65-lunsj fra Boden, mens Varig Orkla byr på V65/V4 fredag kveld og i Sverige er det Romme som er vertskap for de svenske V64-løpene.

Herlige gevinster i tirsdagens V75 på Bjerke
Undertegnede spilte med to bankere i tirsdagens V75-omgang på Bjerke. 6 Global Day Trader i V75-3 og 1 Nordby Flamme i V75-7. Dessverre forsvant førstnevnte i startgalopp, mens Nordby Flamme innfridde etter en strålende avslutning. Dermed ble det kun seks rette på V75-forslagene på Nettavisen. På Andelstorget laget jeg som vanlig også alternative forslag under lagnavnet "Siste LeirvågV75Bjerke". På disse andelslagene splitter jeg bankerne og spilte vekselvis med 6 Global Day Trader i V75-3 og 1 Nordby Flamme som banker.

På andelslagene med banker på 1 Nordby Flamme ble det superklaff. Totalt sju andelslag gikk inn med sju rette. De sju andelslagene fordelte seg slik:
To stk andelslag med fire andeler a kr 131 - utbetaling hver seg kr 37 720
To stk andelslag med fem andeler a kr 205 - utbetaling hver seg kr 39 390
Ett andelslag med fem andeler a kr 420 - utbetaling kr 41 220
To andelslag med fire andeler a kr 775 - utbetaling hver seg kr 43 052

Alle øvrige andelslag fikk minimum en sekser og totalt spilte Nettavisen inn ca 310 000 kr på Bjerke tirsdag av en omsetning på rundt 50 000 kr.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til fredagens V65-omgang på Varig Orkla. Andelsprisene er fra kr 50 til kr 750

I denne artikkelen skal vi heretter konsentrere oss om Varig Orkla, det det faktisk kun er seks løp på menyen fredag kveld. V65 har som vanlig spillestopp kl 18.55, mens det kun blir V4-spill i tillegg og denne omfatter da de fire siste V65-løpene. Min første banker i V65-spillet kommer ut allerede i V65-1.

Blekkans seiersmaskin innfrir
Jomar Blekkan har virkelig hatt sving på seiershjulet i 2023 og seiersmaskinen 7 Alma Prins har allerde vunnet fem løp i åt. Tekno Odin-sønnen tok hele 13 seire i fjor og fortsetter åtteåringen i denne takten, blir det minst 13 seire også i år. Står på 40 meter tillegg i V65-1, men det har hesten gjort i flere av de tidligere seiersløpene også. Det er langt oppløp på Varig Orkla Arena og normalt skal dette være lett match for den store favoritten. 7 Alma Prins blir min hovedbanker i V65 og den ene av mine to bankere.

Beste kusken på beste hesten i ungdomsløpet i V65-4
V65-4/V4-2 er kun åpent for ungdomskusker og kvalitetsmessig er det mye ymse i dette løpet. Den klart beste hesten heter 5 Tverdals Trippel og vallaken har i tillegg fått på svært lovende Kristin Mogset som kusk. Tverdals Trippel er vant til å møte mye bedre hester enn dette til vanlig og er i tillegg en veldig travsikker hest. Byr seg kanskje ikke alltid helt til, men skal legge dette feltet på rygg. 5 Tverdals Trippel blir min andre V65-banker på Varig Orkla Arena fredag kveld.

Klart minst i grunnlag, men vinner likevel?
V65-2 er et monteløp med kun sju hester til start. 1 Je T'Adore har klart minst i grunnlag (42 750), men tross det tror jeg Guro Berg sitter på den klart beste hesten. Galopperte med vinnersjanse på Bjerke sist, og tok en enkel monteseier på Varig Orkla nest sist. Står riktignok 40 meter tøffere ute enn 4 Eddie Brogård fra seiersløpet nest sist, men det tror jeg spiller mindre rolle. 1 Je T'Adore blir min klare favoritt i V65-2.

Mange debutanter på farten i V65-3/V4-1
Alle de seks strekhestene i V65-3/V4-1 debuterer i løp og flere av dem er seiersaktuelle. Jeg har likevel min favoritt på 20 meter tillegg. 9 S.K.'s Manskinn så seiersfarlig ut mot gode Lille Willy i sitt debutløp på Varig Orkla Arena for snaue tre uker siden, men mistet litt aksjonen oppunder mål og måtte nøye seg med andre. Med det løpet i kroppen, kan vallaken være ytterligere forbedret fredag og jeg setter hesten først i et ellers åpent løp.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Stor vinnersjanse feilfritt
Flere fine hester er på farten i V65-5/V4-3/DD-1, men jeg innbiller meg at 4 Lille Willy er best på kapasitet. Fløy fort mellom galoppene i løpsdebuten nest sist, og det var ingen stor overraskelse at hesten vant sist. Var innom galoppene også i det løpet, og tåler ikke store galopputskeielser fredag. I en ellers vrien DD-omgang, blir Inge Melby og 4 Lille Willy min DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Ingen er sjanseløse i V65-6/V4-4
Heller ikke i V64-6/V4-4 får trenerne eller stallansatte kuske, løpet er kun åpent for ungdommer og amatører. Kun en av de ti hestene har vunnet løp i løpet av sine fem siste starter (8 Malavita). Lite spilte 2 Black Beauty Line hang fint med til fjerde mot mye bedre hester enn dette i sin siste start og står i tillegg i et flott andrespor bak bilen. I et svakt felt setter jeg derfor 2 Black Beauty Line først på min rangering, men løpet er åpent og på de to største V65-forslagene, markerer jeg for alle ti startende.