Hurum-blogger med et lidenskapelig forhold til tatoveringer

LIDENSKAP: Hurum-bloggeren Siri Krigsvoll Andersen har et lidenskapelig forhold til tatovering. Her er hun i full gang med jobben som tatovør.

LIDENSKAP: Hurum-bloggeren Siri Krigsvoll Andersen har et lidenskapelig forhold til tatovering. Her er hun i full gang med jobben som tatovør. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Siri Krigsvoll Andersen (30) er en allsidig blogger som elsker å skape engasjement. Hun er også godt over gjennomsnittet interessert i tatoveringer.

DEL

HURUM: 30-åringen bor på Sætre i Hurum sammen med samboeren og datteren Iris (10). Hun er opprinnelig fra Mo i Rana, men flyttet fra nord til Hurum for to år siden.

På dagtid jobber hun som negledesigner og stylist i lokalene til frisørsalongen Style X i Sætre. Om kvelden gjøres frisørsalongen om til tattoo- og piercingstudio.

Hun har jobbet som tatovør siden faren lærte henne opp som 14-åring.

- Ja, du kan nesten si at jeg har fått tatovering inn gjennom morsmelken, ler Siri Krigsvoll Andersen.

Se bloggen til Hurum-bloggeren

Drev tattoo-studio med faren

Pappa Frank lærte bort tattookunsten til datteren da hun var 14 år. 

Etter det har Siri jobbet mye med tatoveringer, og drev blant annet tattoostudio sammen med faren i den sør-spanske byen Torremolinos.

- Tatovering er en lidenskap jeg har hatt i mange år. Interessen har alltid vært der, og siden pappa drev med det, så ble det ganske naturlig for meg å starte som tatovør. Men jeg er for rastløs til å drive med én ting, så i tillegg holder meg på med negledesign, styling og piercing. Jeg elsker å være allsidig, forteller Siri Krigsvoll Andersen.

LES OGSÅ: Kjemper om å bli Årets mammablogger

Startet bloggen for ti år siden

Hun startet bloggen sirikandersen.blogg.no for over 10 år siden, men det er først de siste to årene at hun har tatt bloggingen seriøst.

- Nå jeg jobber med bloggen hver dag, og målet er å legge ut flere innlegg daglig. Det er ikke alltid jeg klarer det,  men jeg ønsker at leserne mine skal finne noe nytt hver gang de er innom, forteller 30-åringen.

Bloggen er like allsidig som bloggeren selv. Det er ingen nisjeblogg,  men her finnes innlegg om makeup, kroppskunst, hverdagshistorier – og gjerne et kraftfullt meningsinnlegg. Siri er nemlig glad i engasjement, og blåser gjerne ut på bloggen.

LES OGSÅ: - Du må skille deg ut i mengden

Kvinnegrupper og dialekt

For et par uker siden ble hun mektig provosert over kvinnegruppa Ottar sin protest mot filmen «50 shades of Grey», og skrev et blogglegg mot kvinnegruppen

Innlegget ble plukket opp av Nettavisen, noe som førte til at over 12.000 mennesker var innom bloggen og leste kommentaren.

Siri skrev et annet innlegg nylig der hun fortalte at hun ikke kan fordra folk som skriver dialekt i offentlige sammenhenger som på Facebook, blogg og Twitter.

- Ja, jeg er veldig glad i engasjement på bloggen, og liker å sette ting litt på spissen. Skape debatt og temperatur. Selvsagt er det mye hverdag på bloggen min også, men innimellom liker jeg å kline til og skrive noe som skaper engasjement. Da er det bare hyggelig at det blir plukket opp av blant andre Nettavisen, slik at flere får lese innholdet, smiler Siri Krigsvoll Andersen.

LES OGSÅ: ME-syk spiser seg friskere

Lesertall varierer

Hun har en fast skare med lesere, men antallet lesere varierer fra uke til uke.

- Noen uker er det noen hundre innom bloggen, men andre uker er det mange  tusen. Det kommer helt an på hvordan innholdet engasjerer. Jeg har en blogg med variert innhold der mange kan finne noe som interesserer dem. Jeg setter pris på tilbakemeldinger fra lesere, og selv om det er noen nettroll der ute, så kommer det veldig få negative tilbakemeldinger, forteller den allsidige bloggeren fra Sætre.

Har du en blogg? Du kan legge den inn i Drammens Tidendes bloggoversikt

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken