Avhører vitner etter dødsulykke

Artikkelen er over 2 år gammel

Politiet kan ennå ikke si noe sikkert om hendelsesforløpet da en 14 år gammel gutt omkom i en trafikkulykke fredag morgen.

DEL

DRAMMEN: En 14 år gammel gutt fra Lier omkom fredag morgen etter å ha blitt påkjørt av en lastebil ved rundkjøringen på Holmen.

Politiet er fortsatt i den innledende fasen av etterforskningen.

«Det gjenstår fortsatt flere avhør. Avdøde skal obduseres og politiet venter også svar på de tekniske undersøkelsene. Det er derfor for tidlig å si noe mer om hendelsesforløpet som medførte det tragiske utfallet der gutten mistet livet.» skriver politiet i en pressemelding mandag.

Føreren av lastebilen har formelt status som mistenkt i saken, og er avhørt som dette. Det er ikke tatt beslag i mannens førerkort.

Noen av elevene og andre som var vitne til ulykken har blitt avhørt, men flere avhør gjenstår.

– De som har vært vitne til hendelsen er selvsagt sterkt preget av dette. Vi ønsker nå å få inn mest mulig informasjon om forløpet, slik at vi kan få et klarere bilde av hva som har skjedd, sier politiadvokat Ingvild Lærum i Sør-Øst politidistrikt.

Lier kommune etablerte sitt kriseteam rett etter hendelsen, og skolen har gjort flere tiltak overfor elevene på Høvik skole der gutten var elev.

– Ivaretakelse av dem som er berørt av denne hendelsen er ekstra viktig, sier politistasjonssjef i Drammen, Øyvind Aas.

LES OGSÅ: – Alle er veldig preget av den tragiske ulykken

Artikkeltags