DRAMMEN: Hendelsen fant sted utenfor Galaxy i 20.45-tiden.

En rekke forbipasserende, samt gjester på restaurantenr og utesteder, ble vitne til masseslagsmålet. De varslet politiet umiddelbart, men da hadde de fleste ungdommene allerede stukket fra stedet.

Takket være gode vitnebeskrivelser og en video av selve slåsskampen, ble flere av ungdommene tatt på Bybrua i Drammen. Politiet søkte etter andre involverte i sentrum og fikk etter hvert kontroll på situasjonen.

Klokken 21.30 opplyser politiet at én person ble sendt til legevakt og to ble innbrakt til politistasjonen. Begge skal være kjenninger av politiet.

Har du bilder eller video av hendelsen? Tips oss her!

– Gikk rett i bakken

Et vitne Drammens Tidende har snakket med, befant seg i en bursdagsfeiring på Jonas B da det plutselig brøt ut full slåsskamp mellom to ungdomsgjenger.

– Plutselig la jeg merke til to personer som røk i tottene på hverandre. Resten av gjengen begynte å hoppe inn og det ble et masseslagsmål, forteller han.

Én av de involverte gikk rett i bakken etter et slag, men kom seg fort opp på beina igjen. Ambulansepersonell måtte ta hånd om flere personer.

Har du bilder eller video av hendelsen? Tips oss her!