Ole Hovengen foretar en fullstendig skivebom på Facebook-profilen sin, og etterspør et «ikke-fiendtlig» apotek i Drammen». Det viser seg at Ole blir provosert av å bli møtt av hijab- og chador-uniformert betjening.

På mine apotek er det folk fra alle kulturer og miljøer, og jeg er en stolt arbeidsgiver av nærmere 50 personer. At mange har annen opprinnelse enn helnorsk er helt naturlig. Hadde det ikke vært for mine flotte, fargerike ansatte hadde det ikke vært mye betjening igjen til å hjelpe slike som Ole.

Selv er jeg fargerik nok, og vet hvordan det er å bli utsatt for slik hets – for det er nettopp hets han kommer med.

Les også:

Krever en reaksjon etter Facebook-innlegg: – Hans ytringer er katastrofale

Istedenfor å komme med slike lumpne utspill kunne han takket helsepersonellet som har stått på, hjulpet gjennom COVID og hjelper alle som ramler inn døra. Foruten de hadde han ikke hatt så mange apotek å velge i, ei heller så lange åpningstider.

Når alt kommer til alt er det ikke hva vi har på oss som betyr noe, men hvordan vi utfører profesjonen vår.

Han sier selv at «han må vel gå umedisinert dersom det ikke er mulig i nye Norge». Man kunne vært fristet til å tenke at det hadde vært til pass for ham, men mine apotek er i alle fall løsningsorientert og sørger for at kunden får medisinen sin.

Pasienten først, uansett mangel på oppførsel og vennlig innstilling.

Ps. Etter noen timer slettet Ole Hovengen det aktuelle innlegget fra sin Facebook-side