Alt til Bryllup - Kommersielt innhold

Hva må dere tenke på ved valg av gifteringer?

Det er mye å ta stilling til når man skal gifte seg. Når det gjelder gifteringer har dere heldigvis ekspertisen til Gullsmed Adolf Ruud å støtte dere til.

Adresse
Nedre Storgate 13, 3015 Drammen


Åpningstider
Mandag – fredag: 09:00 – 18:00
Lørdag: 10:00 – 16:00


https://adolfruud.no/
Tlf: 32 83 23 57
jaruu@online.no
Følg oss på Facebook!

Hva er viktigst? Utvalg? Pris? Design? Mulighet til å påvirke designet med egne ideer?

Hva og hvordan skal vi gravere i ringene?

Gullsmed Adolf Ruud har et meget stort utvalg av ringer i gull, hvitt gull, sølv, platina og palladium. Våre ringer har forskjellige profiler, bredder, tykkelser og med spesialdesignede former og mønstre. Vi står alltid til disposisjon og gir dere svar på alle deres spørsmål.

Kanskje har dere allerede en formening om hvordan ringene skal se ut?

Hos Gullsmed Adolf Ruud kommer dere ikke til å bli overøst med alternativer. I stedet går vi rett på den typen dere liker. Vi kommer gjerne med forslag på noen små justeringer slik at dere får akkurat de ringene dere ønsker dere. Det er viktig at ringen kler fingeren din siden du skal bære den resten av livet.

Våre dyktige medarbeidere har lagt all vår kunnskap og erfaring i å finne de beste ringene som finnes på markedet i dag. Ringene våre blir produsert i Norge og Tyskland.

I Norge har de et verksted, Christophersen, som ligger i Sandnes. De har investert i moderne maskiner og verktøy. Dermed kan de produsere fantastisk kvalitet til priser som ikke er høyere enn de importerte ringene dere finner andre steder.

Ringene selges under navnet EMOTIONS.

Alle EMOTIONS-ringene kan dere se og prøve hos Gullsmed Adolf Ruud.

Så hvorfor har vi funnet det nødvendig å få laget ringer i Tyskland?

Av den enkle grunn at Saint Maurice gir dere et enormt utvalg, med over 1000 modeller. Mange av disse ringene kan dere se og prøve hos Gullsmed Adolf Ruud.

Ringene fra Saint Maurice har fantastisk fleksibilitet. Dere kan velge mellom forskjellige profiler, bredder, materiale og overflatestruktur. Det er også mulig å velge tykkelse på ringene. 

I tillegg til gifteringene vil vi gjerne vise dere alt vi har av frierringer og morgengaver til han og henne.

Gullsmed Adolf Ruud drives i dag av tredje generasjon. Familien Ruud har vært i gullsmedbransjen siden Adolf Ruud startet som lærling i gullsmedfaget i 1906.

Med over 100 års erfaring garanterer vi dere en trygg og god handel i får forretning i Nedre Storgate 13. Her på hjørnet av Schwenckegata og Nedre Storgate på Bragernes har vi bygd opp et stor og variert varelager siden 1986.

Vårt varelager inkluderer merkevarer fra Dulong, Georg Jensen, Efva Attling, Pandora, Huldresølv, Sif Jacobs, Kay Boyesen samt vår egen kolleksjon i gull, sølv, diamanter og edle stener.

Velkommen til oss!

Design deres egne ringer fra Saint Maurice

På hjemmesiden til Saint Maurice kan dere designe deres egne ringer.

Klikk på ringkonfiguratoren og velg enten dansk eller engelsk.

Så er det bare å designe i vei.

Det beste er at med hver endring dere gjør i designet, kan dere se hvilken virking det får i prisindikasjonen (norske kroner).

Når dere er ferdig med designet kan dere skrive ut ønskene og ta med til oss i Gullsmed Adolf Ruud. Da får dere se hvordan ringene ser ut i virkeligheten.

Vi kan selvfølgelig også hjelpe dere med å designe ringene her i butikken. 

Gullsmed Adolf Ruud

• Gullsmed Adolf Rudolf er i dag en moderne gullsmedforretning med fokus på moderne design, kjente merkevarer og topp service.
• Vi er tradisjonsbærere innen vårt fag og vareutvalg.
• Hos oss kan dere designe deres egne gifteringer.
• Vi graverer og reparerer også.
• Vi er en forretning og familie med lange og stolte tradisjoner.
• Du er velkommen til vår butikk for å se vårt utvalg av forlovelses- og frieriringer, smykker, klokker, bunadsølv og annet.