Navn: Kim Terje Myrseth Tollefsen, maskinfører

Alder: 26

Bor: Åssiden

Jeg kjører anleggsmaskiner og jobber nå på et motorveiprosjekt ved Arendal. Vi jobber fra 06.45 til 19.30 seks dager i uka i to uker. Så er det to uker fri. Jeg angrer på at jeg ikke jobba turnus tidligere. Det er perfekt for meg. Noen spør hvordan jeg orker å jobbe 72-timersuker, men det går helt fint. Det er så bra å ha to uker der jeg kan gjøre akkurat hva jeg vil. I dag reiser jeg til Thailand. Tidligere i år har jeg vært i Hellas, Tyskland og England.

Stefan er min aller beste kompis. Vi møttes på barneskolen. På Kjøsterud kom vi i samme klasse, og da sa det bare klikk. Selv om livene våre har gått litt i ulike retninger, veit vi at vi alltid passer på hverandre. Det betyr veldig mye. Før var jeg ei lita, grå mus som bare satt i et hjørne. Med åra har jeg turt å si ifra, ta en diskusjon og være litt mer frampå. På leggen har jeg tatovert en «R» fra logoen til Refugee Norge, en organisasjon som lot konfirmanter oppleve hvordan det er å være flyktning. De ni årene jeg jobbet for dem formet meg veldig. Jeg fant ut hva jeg står for og hva jeg vil.

En av de største opplevelsene mine var Godsets seriegull i 2013. Jeg var en av dem som storma banen. Helt sjokkskada. Det var så stort at jeg nesten ikke kunne tru det. Selv om det har vært noen bølgedaler, støtter jeg klubben i tykt og tynt. Semifinalen på onsdag var en deilig opptur.

Tips oss

folk i nye drammen-logo.jpg 

Tre kommuner blir til én. Bli kjent med folka i nye Drammen. Hvem vil du lese om? Send inn ditt tips her

Det beste med Åssiden?

Play
00:09