Navn: David Johansen, butikksjef hos Vinmonopolet

Alder: 46

Bor: Underlia

Jobben på Vinmonopolet skulle bare være en lørdagsjobb ved siden av juss-studiene. Så fant jeg ut at vin er mye morsommere enn juss. I løpet av et par år var jeg butikksjef på Oslo City. I 12 år var jeg med på å drive et vinimportfirma. Da butikksjefjobben på Bragernes dukket opp for to år siden, var jeg ikke i tvil. Gangavstand til jobb via Hamborgstrømskogen er perfekt.

I høst fikk jeg jobben som butikksjef for det nye polet som åpner på CC. Jeg var pådriver for å få det til CC framfor Gulskogen, for jeg har stor tro på utviklingen i retning det nye sykehuset. Jeg gleder meg veldig til å bygge opp en splitter ny butikk. Vi får blant annet en ekstra stor ølavdeling. Den vanligste misforståelsen jeg hører fra kunder? Mange tror de får hodepine av garvestoffene i vinen. Det er bare tull. De fleste får det vel av mengden, hehe! Desember er den desidert største måneden på vinmonopolet, så nå har vi utrolig travle dager. Vi selger mer av alt, også kommer akevitt og juleøl på toppen.

Jeg er glad i å kose meg med god vin og godt øl, gjerne med mat som passer til. Selv syns jeg det er spennende med vin som er litt utenfor allfarvei, gjerne franske. I helgene er det gjerne jeg som lager maten. En perfekt dag for meg er å kunne ta en lang, fin kajakktur fra huset vårt ved Brevik. Gjerne i ruskevær og store bølger. Da glemmer jeg alt annet, for da handler det bare om å holde hodet over vann.

Tips oss

folk i nye drammen-logo.jpg 

Tre kommuner blir til én. Bli kjent med folka i nye Drammen. Hvem vil du lese om? Send inn ditt tips her


Det beste med Underlia?

Play
00:11