Navn: Hilde Høistakli, fersk leder i Nesbygda ungdomslag

Alder: 29

Bor: Nesbygda

Jeg vet ikke hvem som gleder seg mest til popkorn-party, ungene eller jeg. Det er jo galskap å bruke 20.000 kroner på popkorn som skal spyles på dansegulvet, men det blir utrolig gøy! Jeg ante ikke engang at det gikk an å søke om støtte til å bestille 2.000 liter popkorn i kanoner. Det fine med å drive ungdomsklubb er at jeg kan leve ut mine egne, barnslige drømmer, haha!

Nesvang eies av Nesbygda ungdomslag og har stort sett stått tomt de siste ti årene. Datteren min er 11 år nå. Hun er kjempesosial på nett, men jeg ønsket meg et møtested. «Nå bare gjør vi det», sa venninna mi Renate og jeg. Samme uke sto vi med nøklene i hånda. Det var i mai. Datteren min hadde ikke trua i det hele tatt. Hun mente det ville bli kjedelig og kleint. Og vi voksne var utrolig nervøse for om det ville komme noen. Men på første diskokveld kom det 70 unger. Helt utrolig.

Da Adriana plutselig sa «Mamma, du er ganske kul og jeg er stolt av deg» ... Da ble jeg varm. 11-åringer er jo ikke nødvendigvis rause med komplimentene. Vi har ikke hatt råd til å kjøpe inn TV, Playstation eller datamaskin. Men ungene sier faktisk de syns det er stas at vi ikke har skjermer, så nå vurderer vi å droppe det. De spiller brettspill, danser og finner på ting sammen. Det gir meg veldig mye energi å være med på. Jeg er opptatt av at det skal være liv i grenda vår.

Tips oss

folk i nye drammen-logo.jpg 

Tre kommuner blir til én. Bli kjent med folka i nye Drammen. Hvem vil du lese om? Send inn ditt tips her

Det beste med Nesbygda?

Play
00:11