Navn: Charlotte Wiel Welo, driver Charlottes Vintage og Kaffe

Alder: 43

Bor: Konnerud

Det sto det mellom oss og et par fra Oslo i budrunden. Til slutt økte de budene med ti tusen kroner. Jeg hadde hjertet i halsen da vi la inn siste bud.Så ringte megleren. Endelig ble Fosserud vårt! Huset var fullt av teppegulv som stinket kattepiss og tapet fra 70-tallet. Da lurte jeg på hva vi hadde gjort, haha! Etter å ha kastet 40 tonn med skrot, var det bare å begynne på oppussingen.

Det har vært litt av en jobb, men jeg føler vi har funnet vår base for resten av livet. Jeg har flyttet 15 ganger på 43 år. Jeg misunner på en måte de som har bodd samme sted hele livet, som har et fast holdepunkt og en vennekrets fra oppveksten. Det hadde vært koselig å ha en barndomsvenn. Jeg er opptatt av å ha noen få, skikkelig gode venner, og heller pleie dem godt.

Før jeg startet gårdsbutikk og kafé her i 2015, jobbet jeg i en bankfilial. Der følte jeg det ble mer og mer fokus på å unngå å bruke tid på personlig service. Det fikk jeg helt vondt i magen av. For å slippe å grue meg til jobb, sa jeg heller opp. Jeg har ikke kunnet ta ut lønn i butikken ennå, så det blir ikke akkurat ferieturer til Mauritius, men vi har det fint. Mannen min og jeg solgte hvert vårt hus da vi kjøpte her. Drømmen er å leve av butikken. I mellomtiden er jeg på jakt etter en deltidsjobb i nærheten. Jeg er ikke kresen og er åpen for alt.

Tips oss

folk i nye drammen-logo.jpg 

Tre kommuner blir til én. Bli kjent med folka i nye Drammen. Hvem vil du lese om? Send inn ditt tips her

Det beste med Konnerud?

Play
00:07