Navn: Per Fjeld Olsen, hjelpemann i MIF

Alder: 55

Bor: Mjøndalen

Det var en vanvittig spenning. Jeg var ekstremt nervøs: Kvalm, bleik og utafor. Gleden da dommeren blåste av var ubeskrivelig, som en stor, rosa sky. Opprykket etter seieren over Florø føles faktisk større enn seieren over Brann i 2014. Euforien som fotball og idrett skaper blant helt ulike mennesker som ikke hilser til daglig ... Det er stort.

Bilen min? Den er brun, ja. Jeg kjøpte «MIF 3050» med en gang det ble lov med egne skilt. Sikkert kjempebarnslig, men det bryr jeg meg ikke om. Klart jeg måtte ha det. Før drev jeg med regnskap og rådgivning. Jeg solgte firmaet for å ta det litt med ro. Det varte én dag, for det ble bare surr, haha! Da gikk jeg inn som daglig leder i MIF og skulle være det i to år, som ble til fire. For to år siden vant jeg faktisk hovedpremien i MIF-lotteriet: Cruise i Karibien for to personer, 30.000 kroner. Som daglig leder kunne jeg jo ikke akkurat ta imot. Jeg ga den tilbake og en heldig dame i Hokksund ble den endelige vinneren.

Fotballen i Mjøndalen lå så langt nede at til og med bygdedyret lå med brukket rygg. Kanskje var det like greit, for det var ikke så mye skepsis da Kenneth og Vegard kom inn med kunnskap og entusiasme. Siden vi bygde Isachsen Stadion i 2012 føler jeg at alle har rodd i samme takt, i samme retning: frivillige, supportere, ansatte og næringsliv. Samtidig har hele foreningen utviklet seg. Vi er mange erkebrune i Mjøndalen som er stolte av det.

Tips oss

folk i nye drammen-logo.jpg 

Tre kommuner blir til én. Bli kjent med folka i nye Drammen. Hvem vil du lese om? Send inn ditt tips her

Det beste med Mjøndalen?

Play
00:16