Navn: Nasim Rizvi, gründer

Alder: 48

Bor: Mjøndalen

Selv om jeg trodde jeg klarte alt, gjorde jeg ikke det likevel. Livet var bare jobb, hele døgnet. Jeg jobbet til og med mens jeg sov. Hodet koblet seg aldri av. Selv om jeg tok meg av de fem barna våre så godt jeg kunne, var jeg ikke ordentlig tilstede. Det var vondt å ikke ha den kontakten vi pleier å ha. Mannen min har stilt opp veldig mye, men jeg var ikke den moren jeg ønsket. Til slutt var jeg helt utbrent. Da måtte jeg bare roe ned. Det var i slutten av 2015.

Drømmen om å lansere min egen halal-barnemat oppsto da jeg fikk den eldste datteren min for 20 år siden. Det var noe jeg måtte gjøre, selv om det var langt utenfor komfortsonen min. I 2013 klarte jeg det. Jeg har vokst mye på alt jeg har lært underveis. Den viktigste lærdommen er at har du en drøm du har tro på, kan du oppnå det med målrettet innsats. Jeg var helt fersk i businessverden og uforberedt på hvor mye maktspill det var. Nå driver jeg i veldig liten skala i England. Samtidig jobber jeg med et nytt prosjekt. Det er veldig spennende. Forskjellen nå er at jeg tar meg god tid.

Gleden jeg får når jeg nå kan gjøre helt vanlige hverdagsrutiner igjen, kan jeg nesten ikke beskrive. Jeg er der for barna mine og familien min. Småting, som å kunne hjelpe til med mattelekser eller ta med barna på kino er veldig fint. Være tilstede mens jeg er der og ikke tenke på andre ting. Nå lever jeg igjen. Det har jeg ikke gjort på mange år.

Tips oss

folk i nye drammen-logo.jpg 

Tre kommuner blir til én. Bli kjent med folka i nye Drammen. Hvem vil du lese om? Send inn ditt tips her

Det beste med Mjøndalen?

Play
00:09