Navn: Dangira Bandzinaite, renholder som driver med vippeextension

Alder: 29

Bor: Svelvik

Jeg gruet meg til å fortelle vennene mine hjemme i Litauen at jeg vasket. «Æsj, gjør du bare det», liksom. Før var det flaut og ekkelt å si at jeg er renholder. Men fra jeg fikk den første lønningen, har jeg bare vært stolt. Jeg jobber på Lindum og har de beste kollegene som fins. Så lenge man trives, er det nesten det samme hva man gjør.

Akkurat nå er jeg hjemme med Oscar på fem måneder. Samboeren min og jeg tenkte egentlig at vi ikke ville ha barn nå, vi ville leve mer først. Jeg har aldri vært spesielt glad i andres barn, så jeg var redd jeg ikke skulle bli en god mamma. Nå tenker jeg at livet uten barn bare var tull, bortkastet tid. Jeg var den som festet hver helg. Nå skynder jeg meg hjem til sønnen min isteden. Følelsen av å være mamma kan ikke beskrives.

For tre år siden begynte jeg å jobbe med vipper ved siden av jobben, bare for moro skyld. Året etter åpnet jeg min egen salong i Håndverkergården, Dangira's vippeextensjon. Jeg kunne nok prøvd meg på å leve kun av salongen, men jeg vil ikke risikere å si opp en fast jobb nå. Da er det bedre å drive med dette som en hobby. Jeg blir ikke sliten av det, for jeg elsker å jobbe med vipper. Jeg elsker kontaktet jeg får med folk. Noen av kundene er blitt mine venninner. Drømmen min er å åpne en stor salong midt i sentrum og ha et godt team.

Tips oss

folk i nye drammen-logo.jpg 

Tre kommuner blir til én. Bli kjent med folka i nye Drammen. Hvem vil du lese om? Send inn ditt tips her

Det beste med Svelvik?

Play
00:03