Navn: Trude Wermskog Stormo, innholdsprodusent og tekstforfatter

Alder: 38

Bor: Solbergelva

«Hvor mange barn har du? Ikke det, nei. Hund?» Jeg passer ikke inn i A4-bildet av en 38-åring, akkurat. For noen år siden hadde jeg aldri trodd av triatlon skulle bli en så stor og viktig del av livet og identiteten min. Det største jeg har opplevd er min første Norseman Xtreme Triathlon og å få delta i VM i Ironman på Hawaii to ganger. Jeg trener 10-15 timer i uka, ofte to økter hver dag. I år lander jeg på omtrent 650 timer totalt. Det aller beste er at Lars Petter og jeg driver med det sammen. Vi føler ikke at vi ofrer noe. Det er bare gøy.

Grunnen til at vi kan holde på sånn, er at vi ikke har barn. Det skulle vi veldig gjerne hatt. Vi prøvde i mange år og er blant dem som kalles uforklarlig barnløse. Det har vært noen tunge stunder. Når venninner blir gravide og får barn, skulle jeg ønske at jeg også fikk oppleve det. Men det nytter ikke å grave seg ned. Da er det veldig fint å ha treningen som fellesprosjekt.

Lars Petter og jeg møttes i tredjeklasse på St. Hallvard videregående. Jeg gikk på idrettslinja og hadde hørt om han kjekke terrengsyklisten på allmenn. Siden da har det vært oss. I februar har vi vært gift i 11 år. Han er klippen i livet mitt. I 2014 mistet jeg moren min i hjernekreft. Året før ble pappa hjerteoperert. Da ble jeg ekstra bevisst på at jeg bare har ett liv. Vi må gjøre hverdagene så bra som mulig. Er det noe du vil, må du bare kline til.

Tips oss

folk i nye drammen-logo.jpg 

Tre kommuner blir til én. Bli kjent med folka i nye Drammen. Hvem vil du lese om? Send inn ditt tips her

Det beste med Solbergelva?

Play
00:09