Navn: Sturla Helmersen

Alder: 58

Bor: Bragernes

Jeg hadde merket at noe var galt, men det kom som et sjokk da hun sa det var slutt. Den sommeren for to år siden orket jeg ikke gå ut. Jeg ville ikke ha alle spørsmålene om hvor dama mi var. Samtidig tenkte jeg tilbake på skilsmissen jeg var gjennom. Den gangen var det mitt valg å gå. Da hadde jeg mest dårlig samvittighet for barna, som var åtte og ti år. Nå fikk jeg oppleve det fra den siden selv. Det krevde litt å tørre å si at jeg trengte hjelp, men jeg fikk god hjelp av psykolog. Det var kjempefint!

Etter det siste bruddet valgte jeg å selge leiligheten for å beholde hytta på Haglebu. Gudskjelov! Selv om det er frustrerende å måtte leie leilighet nå, er det verdt det. Det er så mye av meg på den hytta. Favorittstedet er annekset. Der kan kjæresten min og jeg kose oss med badstu, salong og ingen TV. Da slapper jeg helt av.

Jeg har spilt flere hundre forestillinger i teatret. Det startet med Nedre Eiker amatørteater i 1980 og Høstrevyen fra 1997. Så etablerte jeg Drammen Showteater i 2012. Etter fem år hadde jeg brukt 270.000 kroner fra egen lomme. Noen bruker pengene sine på dyre biler. Jeg har garantert fått mer glede av showene. Nå har vi byttet navn til Showkompaniet. I år hadde vi ti nesten fullsatte juleshow på Studioscenen. Likevel går vi omtrent i null, fordi vi betaler mellom 250.000 og 300.000 kroner i leie. Det sier alt om leieprisene i teatret og byens kulturpolitikere, mener jeg.

Tips oss

folk i nye drammen-logo.jpg 

Tre kommuner blir til én. Bli kjent med folka i nye Drammen. Hvem vil du lese om? Send inn ditt tips her

Det beste med Bragernes?

Play
00:13