Navn: Monica Østenengen, student og tidligere artist

Alder: 46

Bor: Danvik

Jeg flyttet til London da jeg fikk internasjonal platekontrakt med Diva som 23-åring. Jeg har mange gode minner og fantastiske opplevelser fra tiden som artist og modell. Forsiden på Playboy er det morsomste jeg gjorde. Hoff-fotografen til Prins Charles tok bildene og det var en utrolig kul shoot. Jeg var ikke i tvil da jeg ble spurt. Det var bare gøy. Det er viktig å ikke være for selvhøytidelig.

London-livet var fint, men i lengden ble det kjedelig å bare kose seg, uten mål og mening. Ofte besto dagene av å spise lunsj med damene og spille golf. Det beste jeg har gjort var å flytte hjem etter 17 år. Da jeg kom tilbake til Drammen, så jeg for første gang Ypsilon og strandpromenaden, og følte jeg hadde flyttet til en helt ny by. Det var en magisk følelse. Samtidig var det tøft å plutselig stå på bar bakke. Jeg hadde jo sluttet på skolen etter 9. klasse og var nødt til å få meg en utdannelse. Som 45-åring tok jeg videregående på halvannet år. Det er jeg stolt av.

Nå satser jeg på å komme inn på sykepleien til høsten. Jeg liker veldig godt å jobbe med mennesker og føle meg nyttig. Aller gladest er jeg etter en skikkelig god treningsøkt. Hver dag løper jeg fra Danvik opp til Konnerud, eller til Spiralen. Jeg har alltid vært kristen og går mye i Bragernes kirke. Det gir meg skikkelig sinnsro, sjelefred og glede.

Tips oss

folk i nye drammen-logo.jpg 

Tre kommuner blir til én. Bli kjent med folka i nye Drammen. Hvem vil du lese om? Send inn ditt tips her

Det beste med Drammen?

Play
00:18