Navn: Turid Formo, korpsleder Frelsesarmeen Drammen

Alder: 64

Bor: Hokksund, er fra Solbergelva

Fram til da hadde jeg valgt å bygge karriere. Jeg jobbet i ledelsen i Mazda Norge da tanken om å prøve meg som offiser i Frelsesarmeen vokste fram. Selvfølgelig måtte jeg gjøre en økonomisk vurdering. Lønna mi ble halvert, men det var det verdt. Mamma var ganske opprørt: «Tenk å si opp en god jobb og begynne på noe så usikkert!» Nå er det 18 år siden. Det er meningen at jeg skal drive med dette, kjenner jeg. Troen har jeg hatt med meg helt fra søndagsskolen.

Det gikk helt fint å gå ned i lønn. Jeg trengte ikke bruke like mye penger på klær, for eksempel. I næringslivet måtte jeg hele tiden ha nye antrekk. Her har jeg noen uniformer å bytte på. Men jeg liker fortsatt å pynte meg og blir nok sett på som en fargeklatt i Frelsesarmeen. Jeg elsker klær, negler, smykker og å fikse håret. Sånn sett er jeg litt kommersiell. I høst begynte jeg her i Drammen. Det er første gang jeg jobber et så stort sted, med fire ansatte. De er heldigvis veldig dyktige. Nå trenger vi bare flere frivillige grytevakter før jul, hvis jeg får lov til å smette inn det?

Jeg bor alene, det har bare ikke blitt full klaff på den fronten. De jeg har forelsket meg i, har ikke vært forelsket i meg. Og de som har falt for meg, har ikke jeg likt. Jeg har aldri vært på leit, men det kan jo skje når du minst venter det. Huff, blir dette en kontaktannonse nå? Faren min sa en gang at før lå han klar med hagla, men nå må han legge ut åte, hahaha!

Tips oss

folk i nye drammen-logo.jpg 

Tre kommuner blir til én. Bli kjent med folka i nye Drammen. Hvem vil du lese om? Send inn ditt tips her

Det beste med Drammen?

Play
00:09