(Drammens Tidende)

Navn: Per-Christian Bergersen, eiendomsutvikler og butikkeier

Alder: 43

Bor: Bragernes

Problemet med alkohol er at du selv er den siste som ser det. Det er litt surrealistisk, for jeg tenker den dag i dag at jeg aldri har vært alkoholiker. Samboeren min, vennene mine og arbeidsgiveren min så det. Da var det nok noe i det. Jeg vil ikke være han tidligere alkoholikeren, men jeg har stor respekt for historien min. Det var mye festing. Min siste fest startet på en torsdag og avsluttet med to flasker vin og sovemedisin på en søndag. Det endte med tre måneder på en avrusningsklinikk.

Samboeren min ga meg et tupp bak da jeg ikke ville dra dit. Henriette har vært der for meg hele veien, i 14 år. Hun er helt fantastisk. Nå er det 11 år siden jeg rørte alkohol. Jeg har alltid jobbet med salg, men ble møkk lei jaget etter budsjettene. I 2010 begynte jeg for meg selv om eiendomsutvikler. Tidligere i år så vi tilfeldigvis at det var et lokale til leie på Høytorget. Jeg eier jo ikke skam. Det verste du kan få er et nei. Både huseier og leverandører sa ja.

For to måneder siden åpnet vi butikken «Studio Henni», der vi selger interiørvarer og tilbyr oppussing og styling hjemme hos folk. Jeg får hele tiden nye ideer og elsker å sette i gang nye prosjekter. Jeg er veldig stolt av valgene jeg har tatt og hvor det har ført meg. Kanskje kan min historie være med på å vise at ikke alt er så rosenrødt som mange framstiller det. Vi har alle med oss bagasje.

Tips oss

folk i nye drammen-logo.jpg 

Tre kommuner blir til én. Bli kjent med folka i nye Drammen. Hvem vil du lese om? Send inn ditt tips her

Det beste med Bragernes?

Play
00:16