Navn: Emilie Fredriksen, eiendomsmeglerfullmektig

Alder: 23

Bor: Bragernes

Jeg har alltid vært opptatt av utseendet. For meg handler det om at jeg hver dag gjør mitt ytterste for at jeg skal føle meg bra. Etter videregående tok jeg ett år på miljø- og ressursfag på Universitetet i Bergen. Der fant jeg veldig fort ut at jeg ikke hørte hjemme. Det var ikke det at de frøs meg ut, men jeg var veldig annerledes. Alle der var veldig sånn raggsokker og lenket seg fast til gravemaskiner, hvis du skjønner? Jeg ser nok litt jålete ut. Da er det noen som tror jeg ikke har noe mellom øra.

Traineestillingen her hos Meglerhuset & Partners fikk jeg før jeg var ferdig på eiendomsmeglerstudiet på BI. Fra 1. juli ble jeg fullmektig. Det var veldig befriende. Min første visning alene var i juni. 30 barnefamilier kom til den lille hytta i Sande. Da ble jeg litt stressa. Etterpå føltes det veldig godt at jeg taklet det. Hytta gikk faktisk én million over prisantydning.

Bransjen er tøff. Jeg er veldig glad jeg ikke havnet i Oslo, der er det mye spissere albuer. Det er litt skummelt å jobbe på provisjon, for plutselig kan det komme måneder uten at jeg tjener noe. Samtidig liker jeg at det er min egen innsats som styrer inntekten. Det er spennende å jobbe med mennesker og tillit. Det er en god følelse at folk stoler på deg.

Tips oss

folk i nye drammen-logo.jpg 

Tre kommuner blir til én. Bli kjent med folka i nye Drammen. Hvem vil du lese om? Send inn ditt tips her

Det beste med Bragernes?

Play
00:07