Navn: Camilla Lunde, resepsjonist

Alder: 41

Bor: Mjøndalen

Vi hadde ikke sovet på 30 timer og ventet på «begravelsesfolka». Han som kom opp trappa er samboeren min i dag. Jeg hadde vært alene med barna mine i åtte-ni år og var ikke interessert i noe nytt. Og tenkte i alle fall ikke på det da jeg akkurat hadde mista mamma. Men da vi planla begravelsen, la jeg merke til Ivar. Jeg måtte finne ut om det jeg begynte å føle bare var fordi han viste så mye omsorg gjennom jobben, eller om det var noe mer.

Etter noen måneder sendte jeg ham en melding på Facebook. Så tok vi en kaffe. Nå er det fire år siden. Han har innrømmet at han kanskje var litt ekstra snill med meg, haha! I ettertid har tantene mine og bestemor fortalt at mamma før hun døde var veldig opptatt av at jeg ikke skulle være alene. Bestemor er overbevist om at mamma hadde en finger med i spillet da det var Ivar som kom opp den trappa. Jeg tenker det er en hyggelig tanke, for jeg har møtt verdens mest fantastiske mann. Hver eneste dag føler jeg meg elsket.

Både mamma og bestefar døde av kreft. Mamma var bare 54 år. Da jeg kjente kulen i brystet og i februar fikk beskjed om at jeg hadde brystkreft, gruet jeg meg mest til å fortelle det til barna. Men det har gått veldig bra. Nå er jeg ferdig med både cellegift og stråling. Alt jeg har opplevd de siste åra har lært meg å gi litt mer faen i ting som ikke betyr noe. Du bryr deg ikke så mye om en dårlig hårdag når du har vært uten hår.

Tips oss

folk i nye drammen-logo.jpg 

Tre kommuner blir til én. Bli kjent med folka i nye Drammen. Hvem vil du lese om? Send inn ditt tips her

Det beste med Mjøndalen?

Play
00:04