Navn: Yousef E. Ahmed, daglig leder i Drammen Autoinvest

Alder: 26

Bor: Gulskogen

Det er helt vanvittig. Ikke vanlig for desember i det hele tatt. På to uker har jeg solgt biler for ti millioner, blant annet en Lamborghini til 3,5 mill. og en Ferrari til 2,5 mill. Det gir meg en god juleferie. Når noen bruker så mye penger, er det ikke spontankjøp. Det er folk som har siklet på bilene lenge. Det var faktisk en mann i 70-årene som kjøpte Lamborghinien. Veldig kult! Den er jeg sikker på at han får mye glede av.

Noen ser på bil bare som framkomstmiddel. For meg er det en livsstil. Jeg elsker å kjøre en fin bil. Følelsen av å få en ny bil er vanskelig å beskrive. Nå om vinteren kjører jeg en Rolls-Royce. Om sommeren blir det litt forskjellige sportsbiler. Den første bilen min var en Hummer H2. Ganske uvanlig med en 18-åring i en så stor bil på skolen, så det var kult.

Jeg har lært alt av faren min, som startet bedriften. Rett etter videregående begynte jeg her. Fra 2012 til nå har vi solgt biler for 350 millioner. Det har vært en hard periode for mange i bransjen, så jeg er stolt av meg selv. Vi selger mange vanlige biler for rundt 150.000 til 500.000 kroner. Hadde jeg bare hatt luksusbiler, hadde det ikke gått. Den langsiktige planen vår er å bygge en ny og større bilforretning på Gulskogen. Drømmebilen min er en Bugatti. Den koster ti millioner. En dag skal jeg ha den. Og det er ikke så lenge til, forhåpentligvis.

Tips oss

folk i nye drammen-logo.jpg 

Tre kommuner blir til én. Bli kjent med folka i nye Drammen. Hvem vil du lese om? Send inn ditt tips her

Det beste med Gulskogen?

Play
00:06