Navn: Lene Helgesen, fysioterapeut

Alder: 24

Bor: Konnerud

Det var veldig stas å flytte inn i rekkehuset vårt. Jeg bodde hos mamma under studiene og jobbet i en psykiatribolig. Andreas og jeg måtte holde ut å bo hjemme begge to for å spare. Det var en tålmodighetsprøve, for vi ville jo helst flytte sammen. Men vi klarte å stå på og jobbe mye begge to. Motivasjonen ligger i å se at sparekontoen vokser. I løpet av et par år klarte vi å spare nok til at vi slapp å ha kausjonist. Og huset var selveier. Det var en stor mestringsfølelse å se at det lønte seg.

Andreas og jeg møttes via et vennepar da jeg var 18 år. Vi har en felles interesse i biler. Nå har vi en Golf R. Lyden har mye å si, den liker jeg. Det trenger ikke være råkjøring, men det er en god følelse å gi på litt. Jeg syns det er morsomt å kjøre en sprek bil. I høst fikk jeg jobb på Skoglyklinikken, der jeg tilbyr både behandling og opptrening. Dessuten har jeg startet en treningsgruppe for pensjonister med fokus på styrke og balanse. Det er moro!

Målet mitt er å bli en knallgod fysioterapeut. Med instagrammen min håper jeg å inspirerer folk. Mange viser mye kropp. For meg er det viktig å fokusere mer på god helse og hva kroppen kan klare. Det er synd at mange opplever et stort press på det ytre. Selv har jeg et veldig avslappa forhold til det. Både oppveksten min og samboeren min har gitt meg en god trygghet der.

Tips oss

folk i nye drammen-logo.jpg 

Tre kommuner blir til én. Bli kjent med folka i nye Drammen. Hvem vil du lese om? Send inn ditt tips her

Det beste med Konnerud?

Play
00:05