Navn: Bjørn Vidar Larsen, butikksjef

Alder: 50

Bor: Krokstadelva

I fire år hadde Wenche og jeg prøvd å få barn. Det føles ganske lenge, når du ønsker deg noe så sterkt. Vi sto i kø til å få kunstig befruktning. Plutselig fortalte hun det mens vi kjørte bil. At det hadde klaffa. Da måtte jeg bare svinge inn til sida. Det var en ekstremt god følelse. Jeg husker da vi kom hjem fra sykehuset. Vi sto og rulla barnevogna over dørstokken med en hylende baby hele den første natta. Da tenkte jeg: Herregud, er det sånn det skal bli? Haha! Men siden da har vi hatt ei rolig og fin jente. Nå er hun 19 år og student.

Jeg hadde jobba 15 år som kokk, da svogeren min sa at jeg hadde passa inn i gjengen på Bjørn Myhre Sport. Det var skremmende å skulle prøve noe nytt, men jeg tenkte at det ikke kunne skade å ta ett års permisjon fra kokkejobben for å teste. Det var i 2000. Siden har jeg vært her. Jeg stortrives. Kollegene blir som en familie. Vi har ganske flat struktur. Jeg flyr ikke akkurat rundt med butikksjef-skiltet.

Wenche og jeg har det fortsatt veldig fint sammen. Jeg tror det er sunt å ikke sitte oppå hverandre. Veldig mye av fritida mi går med til fluefiske. Da kobler jeg helt av og koser meg. Bare meg og fluestanga, gjerne hele året. En av de største fiskeopplevelsene var nok å ta en brunørret på 2,2 kilo med tørrflue. Da snakker vi adrenalin.

Tips oss

folk i nye drammen-logo.jpg 

Tre kommuner blir til én. Bli kjent med folka i nye Drammen. Hvem vil du lese om? Send inn ditt tips her

Det beste med Krokstadelva?

Play
00:15