Navn: Michelle Dang

Alder: 15

Bor: Skoger

Jeg har nesten 2.000 følgere på Instagram, selv om jeg bare følger 600 selv. Det er jeg veldig fornøyd med. Nå har jeg akkurat fått sponsor også, en australsk nettbutikk som søkte etter ambassadører med mange følgere. Bruker folk rabattkodene jeg legger ut, får jeg klær. Det er skikkelig gøy! Instagram er viktig for meg. Jeg liker å se hva alle gjør og legge ut hva jeg gjør. Selvfølgelig viser jeg fram de beste sidene av meg selv. Får jeg 200-300 likes, er jeg fornøyd. Hadde jeg bare fått 20 likes på et bilde, hadde jeg tenkt at det var noe galt med meg. Sånn vet jeg andre har det også. Heldigvis har det ikke skjedd.

På slutten av sjuendeklasse flyttet jeg hit fra Oslo. På Frogner hadde vi trikk, T-bane og Seven Eleven-frokost rett utenfor døra. Jeg syntes det var verdens undergang å komme til bondelandet i Skoger, men nå syns jeg ikke det lenger. Det er fint å bo så landlig, og samtidig ha kort vei til sentrum.

På besøksdagen på ungdomsskolen møtte jeg Anders. Jeg kom fra Skoger og han fra Fjell. Jeg trodde først ikke han likte meg, men så var det flere besøksdager. 9. juni 2016, rett før vi skulle dra tilbake til skolene, spurte han om vi skulle bli sammen. Det skjedde bak skolen her. Han er så omsorgsfull, morsom og kjekk. På toårsdagen ga han meg denne ringen med evighetstegnet, for at vi alltid skal være sammen. Det har jeg tro på.

Tips oss

folk i nye drammen-logo.jpg 

Tre kommuner blir til én. Bli kjent med folka i nye Drammen. Hvem vil du lese om? Send inn ditt tips her

Det beste med Skoger?

Play
00:05