Navn: Marius Pettersen, kjent fra Paradise Hotel på TV3

Alder: 22

Bor: Mjøndalen

Det siste året har vært det beste i mitt liv. Jeg elsker jo oppmerksomhet. Det har blitt flere Tinder-matcher etter Paradise, ja. Jeg har fått alt fra nakenbilder til brev med bibel-referanser og invitasjoner på date. Ei godt voksen dame sendte meg en snap der hu fingra seg sjøl. Det var kanskje litt utenfor det vanlige ... Hun jeg skal bo med resten av livet, møter jeg nok ikke på Tinder. Jeg tipper vi møtes helt tilfeldig, på toget eller noe sånt.

Jeg stresser ikke med å få meg dame før jeg er 30, altså. Nå skal jeg bare nyte og oppleve. Da mamma døde av kreft for tre år siden, bestemte jeg meg for å ikke sitte på ræva og synes synd på meg sjøl. Jeg holdt henne i hånda helt til slutten. Det er det verste, sjukeste og fineste jeg har opplevd. Jeg er glad jeg bet tenna sammen og fulgte henne helt ut. Jeg har sett andre som har hatt det vondt, som har flyktet til alkohol og narkotika. Det var helt uaktuelt for meg.

I tre sesonger har jeg kjørt vannskuter og motorsykkel. Til vinteren prøver jeg snøskuter. Jeg har fagbrev som mekaniker, men nå begynner jeg snart i ny jobb innenfor salg. Drømmen min er å komme meg videre i TV-bransjen. Jeg vil gjerne være med på flere reality-programmer. Jeg fikk tilbud om Charterfeber, men da sa jeg nei. Paradise er litt i grenseland. Charterfeber er over grensa, syns jeg.

Tips oss

folk i nye drammen-logo.jpg 

Tre kommuner blir til én. Bli kjent med folka i nye Drammen. Hvem vil du lese om? Send inn ditt tips her

Det beste med Mjøndalen?

Marius Pettersen