Navn: Elisabeth Skorgan Bekkeli, driver Polefitness Drammen

Alder: 35

Bor: Reistad

Franck og jeg møttes for en tur langs elva. Siden da har det vært oss. Det var i september. Han fridde i mai og vi giftet oss i august. Bryllupet ble litt framskyndet da jeg ble gravid. Nå, tre uker før termin, fikk vi nøklene til det nye huset. Det har gått unna, ja! Men du vet det når det føles riktig. Vi var faktisk venner i barnehagen, men hadde ikke sett hverandre på 30 år. Han hadde digitalisert en hjemmevideo fra en barnebursdag, da han så meg der og søkte meg opp på Facebook.

Jeg har måttet forsvare meg mye når jeg har fortalt at jeg driver med polefitness. Folk tror det bare handler om strippestang. De som tenker det er nok de som har vært på strippebule selv, tenker jeg. Heldigvis har det skjedd mye med holdningene til folk de siste årene. Dette er en sport og en treningsform. Jeg er stolt av å ha trent fram flere jenter til NM.

For meg startet det med at jeg ble med søstera mi på et polefitness-kurs som moralsk støtte i 2014. Jeg likte det med en gang. Etter fire måneder ble jeg spurt om å være instruktør. Så overtok Nette og jeg driften sammen. Akkurat nå er jeg aller mest spent på hva jeg får tid til etter permisjonen. Jeg må nok instruere mindre. Men travhesten min Svarten gir jeg aldri opp. Det er terapi. Den lille jenta vår får bare bli med både i stallen og på trening.

Tips oss

folk i nye drammen-logo.jpg 

Tre kommuner blir til én. Bli kjent med folka i nye Drammen. Hvem vil du lese om? Send inn ditt tips her

Det beste med Drammen?

Play
00:10