Navn: Karianne Vilde Wølner, flyvertinne og blogger

Alder: 24

Bor: Gulskogen

Rett etter videregående utdannet jeg meg til makeupartist og startet eget firma. Samtidig begynte jeg å blogge. På det meste hadde jeg 46.000 lesere hver dag. Det beste med å leve av bloggen var alt jeg fikk oppleve og at jeg kunne reise så mye. Men som blogger får du høre mye rart. Jeg bryr meg ikke om ryktene og misunnelsen. Jeg har lært meg at man ikke skal tro på alt man hører og ikke dømme mennesker før man møter dem.

Jeg hadde egentlig aldri vært singel, for jeg var sammen med en fyr i seks år fra jeg var 17. Da det ble slutt, flyttet jeg alene til LA. Jeg hadde ingen annen plan enn å leve livet. Leide de tre første nettene på Airbnb, så ble jeg kjent med folk og bodde forskjellige steder i tre måneder. De to årene jeg har vært singel har endret meg totalt som person. Jeg har funnet meg selv og hva jeg vil videre i livet.

Akkurat nå er bloggen litt på vent. Målet mitt er å jobbe hardt som flyvertinne for å nå mine fremtidige planer og drømmer om et sort og fint hus. Sort kjøkken og sort bad, jeg elsker alt som er sort. Kanskje aller først en ny leilighet som jeg skal pusse opp helt selv og lage den i akkurat den stilen jeg elsker. Kjærligheten? Jeg tror ikke det funker å lete for hardt, så han får bare dukke opp, haha! Jeg koser meg med de to chihuahuaene mine, Chloé og Chanel. De er barna mine.

Tips oss

folk i nye drammen-logo.jpg 

Tre kommuner blir til én. Bli kjent med folka i nye Drammen. Hvem vil du lese om? Send inn ditt tips her

Det beste med Gulskogen?

Play
00:06