Navn: Kenneth Tronerud, kampsportinstruktør

Alder: 27

Bor: Nøste, jobber på Gulskogen

Det magiske tallet er 25. Da bikker det over til å bli ganske flaut å fortsatt bo hjemme, haha! I år blir jeg 28, så jeg kjenner at det er på tide å komme seg ut. Samtidig er det verdt det. Jeg er veldig heldig som har fått følge drømmen min og satse fullt på brasiliansk jiu-jitsu, framfor å ta utdanning eller å jobbe ved siden av. Støtten hjemmefra betyr mye. Også er det veldig god og gratis mat da, hehe.

Jeg ble bitt av basillen da jeg begynte her på Frontline Academy som 21-åring. Det er en morsom måte å trene på. Selv om det er en individuell sport, må du ha en partner for å trene. Det gir et veldig samhold. Jeg tok PT-utdannelsen og instruerer nå mellom 15 og 17 timer i uka. I tillegg trener jeg minst ti timer selv. Jeg har mange gull fra Norge og flere sølv og bronser internasjonalt. EM-gull hadde vært kult, så det er bare å trene.

Tirsdager og torsdager trener barn fra nærområdet her etter skolen. Ikke alle er like interessert i fotball, bandy og håndball. Da er det viktig å ha et alternativ. Mange tror miljøet er hardt på et kampsport-gym, men de merker fort at det ikke stemmer. Som instruktør er det aller kulest de gangene jeg merker at jeg kan bidra til at noen får bedre selvbilde og selvtillit. Det betyr så mye mer enn antall pushups. Da kjenner jeg at jobben betyr noe. Det er fint.

Tips oss

folk i nye drammen-logo.jpg 

Tre kommuner blir til én. Bli kjent med folka i nye Drammen. Hvem vil du lese om? Send inn ditt tips her

Det beste med Drammen?

Play
00:10