Navn: Brian Ngo, personlig trener

Alder: 26

Bor: Mjøndalen

Vendepunktet kom etter førstegangstjenesten. Jeg skadet ryggen min i forsvaret og fikk en prolaps. Da begynte jeg med styrketrening for å lette på smertene. Det var det som fikk ballen til å rulle, som ble starten på at jeg ble personlig trener. Jeg har alltid slitt med å finne ut hva jeg skal bli. Folk rundt meg sa at jeg var morsom å trene med og flink til å motivere, så da tok jeg bare sjansen. Nå er det snart sju år siden.

Mitt viktigste råd er at den beste treningen er den du har lyst til å gjennomføre. Innenfor kosthold er det mange myter. Det er bare tull at alle må spise ofte og lite for å gå ned i vekt. For noen kan det passe bedre å spise to-tre ganger om dagen, bare de får i seg det de trenger. For meg starter en perfekt dag med at jeg står opp rundt klokka fem, tar en kaffekopp og føler meg uthvilt. Så trener jeg styrke rundt klokka seks. Da har jeg overskudd resten av dagen og kan bruke tiden min på jobb og skole. Ved siden av jobben tar jeg nå fulltidsstudie for å bli fysioterapeut.

Den langsiktige drømmen er å åpne egen klinikk, med personlig trening, fysioterapi, rehabilitering og styrketrening. Nå er det første målet at kjæresten min og jeg skal kjøpe hus. Det er ikke så lett. Vi har foreløpig vært med i to budrunder. Vi ble så skuffa da vi tapte den første. Da lærte vi at det er bedre å ikke ha så høye forventninger. Det løser seg nok.

Tips oss

folk i nye drammen-logo.jpg 

Tre kommuner blir til én. Bli kjent med folka i nye Drammen. Hvem vil du lese om? Send inn ditt tips her

Det beste med Mjøndalen?

Play
00:06