Navn: Emilie Viken, fulltidsstudent med fire jobber

Alder: 24

Bor: Bragernes

Egentlig så jeg etter noe å leie, for jeg hadde lyst til å flytte ut. Så kom jeg over en leilighet ved Torget Vest som var lagt ut på tvangssalg til 1,2 millioner. Jeg fikk privatvisning og la inn et skambud på 960.000 kroner. Utrolig nok fikk jeg den! Det føltes vanvittig stort å kunne flytte inn i min egen sentrumsleilighet som 19-åring. Forrige uke tok jeg takst for moro skyld. 2,8 millioner! Da kom gledestårene. Tenk at man kan gjøre et så godt kjøp i ung alder. Akkurat det gjør meg skikkelig stolt.

Hardt arbeid lønner seg. Det var sånn jeg fikk det til. Fra jeg var 17 år har jeg aldri hatt mindre enn tre jobber samtidig. Etter videregående tok jeg to friår der jeg jobbet fulltid på McDonald's på dagtid og på BikBok og Cmyk kvelder og helger. Nå er jeg fulltidsstudent, tar en bachelor i HR og personalledelse. I tillegg har jeg fire jobber: Hundre prosent på Amedia kundesenter, kvelder og helger på BikBok og McDonald's, pluss noen oppdrag for Adecco.

Hver søndag planlegger jeg uka nøye. En dag i uka drar jeg på forelesning, på det viktigste faget. Resten leser jeg på egen hånd. Jeg jobber veldig bra under press. Når jeg er ferdig til sommeren, er målet å jobbe med noe innen HR. Leiligheten trives jeg fortsatt veldig godt i. Jeg har bare noen minutters gangavstand til tre av de fire jobbene mine, og til toget til Oslo. Det er deilig å bo så sentralt.

Tips oss

folk i nye drammen-logo.jpg 

Tre kommuner blir til én. Bli kjent med folka i nye Drammen. Hvem vil du lese om? Send inn ditt tips her

Det beste med Bragernes?

Play
00:10