Navn: Elisabet Fjeldvik, daglig leder for OPK-Instituttet

Alder: 47

Bor: Krokstadelva

Svein-Erik og jeg har vært kjærester i 12 år nå, men bor ikke sammen. Det er vel derfor han holder ut med meg, haha! Han bor i Oslo. Vi ble sammen mens barna våre fortsatt var små. Da var det uaktuelt for begge å flytte på seg. Dessuten ville jeg ha en kjæreste som bare var min. Jeg ville ha kosen, ikke hverdagen. Nå fungerer det så bra at vi ikke ser noen grunn til å endre på det.

Hvem jeg er? Det er ikke så lett å svare på. Jeg har mange hatter: Mamma. Kjæreste. Ansatt. Sjef. Mye ansvar, men jeg er lykkelig og trives med å ha frihet til å gjøre ting jeg liker. Som å dra på skiferie i Østerrike, som jeg akkurat kom hjem fra. Pappa startet OPK for 33 år siden. Jeg føler på ansvaret en familiebedrift innebærer. Mange ganger har jeg tenkt at nå går vi konkurs, men det går fortsatt bra heldigvis. Da jeg valgte å overta, forsto jeg at jeg sa fra meg muligheten til å si opp og gjøre noe helt annet. Det er ikke bare positivt. Samtidig er jeg veldig heldig.

Jeg er innadvendt og vil egentlig bare være hjemme. Kjæresten er stikk motsatt, ekstremt sosial og utadvendt. Jeg syns det er vanskelig å bli invitert til et sted der jeg bare kjenner verten og vertinna. Men jeg drar likevel, og det blir jo alltid hyggelig, haha! Det er fint at han kan sparke meg litt bak, mens jeg kan bremse han litt. Kanskje flytter vi sammen når vi blir gamle?

Tips oss

folk i nye drammen-logo.jpg 

Tre kommuner blir til én. Bli kjent med folka i nye Drammen. Hvem vil du lese om? Send inn ditt tips her

Det beste med Krokstadelva?

Play
00:07