Navn: Anne V. Låte, lagermedarbeider

Alder: 30

Bor: Mjøndalen

Jeg pleier å slenge på et «bare» når jeg forteller at jeg er lagermedarbeider. Statusjaget er så voldsomt. Alle skal ha høy utdannelse og god jobb. Jeg ble mamma da jeg ble 18. Jeg har leilighet og fast jobb jeg stortrives i. Sørger for at barna får det de trenger. Man trenger ikke ha de flotteste tingene og de mest fancy bilene. Jeg er fornøyd. Når livet ikke går akkurat som planlagt, er det bare å gjøre det beste ut av det.

Michael flyttet inn til meg og barna før jul. Han er også fra Stord. Vi var betatt av hverandre for elleve år siden, men begge var for sjenerte. Så plutselig, for halvannet år siden, «poket» han meg på Facebook, haha! Vi var to uker på ferie sammen i en leilighet i sommer, for å teste om vi kunne funke sammen som en familie. Så droppa han alt og tok sjansen. Vi har det veldig bra.

På skolen ble jeg mobbet og kalt neger, fordi moren min er fra Filippinene. Mobbingen har gjort meg mindre selvsentrert og lært meg mye om hvordan man skal behandle folk. Jeg vet hvordan det er å stå alene. Når folk er oppgitt over foreldrene sine, tenker jeg at de er heldige som har dem. Vi må ikke ta det for gitt. Jeg snakket med faren min en halvtime før mamma fant ham død. Heldigvis har jeg for flere år siden lagt meg til en vane, at jeg alltid avslutter samtaler med «Jeg er glad i deg». Så jeg vet at det er det siste jeg sa til ham.

Tips oss

folk i nye drammen-logo.jpg 

Tre kommuner blir til én. Bli kjent med folka i nye Drammen. Hvem vil du lese om? Send inn ditt tips her

Det beste med Mjøndalen?

Play
00:03