Navn: Beate Rønning-Olsen, selvstendig næringsdrivende

Alder: 50

Bor: Toppenhaug

Deiligbass, ja. Jeg kaller ham det, haha! Det er dachsen Snoopy, babyen til mamma. En gang svarte jeg på et innlegg på Facebook at jeg lå hjemme i senga og koste meg med Deiligbass. Da måtte jeg oppklare etterpå at jeg ikke mente mannen min, hahaha! Før jeg fikk hund selv, kunne jeg si «hallo, det er bare en hund» til andre. Nå blir jeg mobbet for hvordan jeg duller med ham.

Da Harald og jeg ble sammen for 26 år siden, hadde han en klesforretning i Oslo som het Sir Price. Nå har vi flere butikker, men hovedgeskjeften vår er Munk Norway, som i fjor omsatte for 52 millioner. Vi produserer klær og sko i Kina og selger til butikker i hele Norge. Vi er Godset-fans alle sammen og har i mange år sponset laget med dresser, skjorter og sko. Hver morgen trener jeg med en fantastisk gjeng på Sats. Der er det mye skravling og omsorg. Jeg er et rutinemenneske. Derfor trener jeg alltid styrke mandag og tirsdag, spinning onsdag, crossfit torsdag og styrke og spinning fredag.

De som kjenner meg vet at jeg er helt ekstremt glad i smågodt. Men det skal ikke være fra hvor som helst. Der er jeg nøye. Det må være fra Europris eller kinoen. Der er det alltid ferskt. Jeg kjøper gjerne et par kilo, for jeg er livredd for å få for lite. Jeg kan finne på å ha med ekstra godteri i veska når jeg er på besøk, fordi jeg syns det er så flaut at jeg tømmer skålene. Da sniker jeg meg til å fylle på litt på kjøkkenet, haha!

Tips oss

folk i nye drammen-logo.jpg 

Tre kommuner blir til én. Bli kjent med folka i nye Drammen. Hvem vil du lese om? Send inn ditt tips her

Det beste med Toppenhaug?

Play
00:12