Navn: Rune Ottersen, butikksjef på Gulating

Alder: 36

Bor: Landfalløya

Jeg var 30 år da jeg møtte Maren. Hun hadde en sønn på tre år fra før. Skulle det bli noe, måtte det være seriøst. Det var litt skummelt. Når du er vant til å kunne gjøre akkurat hva du vil hele tiden, er det en stor omveltning å bli stepappa. Dessuten tenkte jeg mye på at om det skulle skjære seg, ville han miste en farsfigur til. Men det har gått kjempefint. Han er en helt herlig fyr. Og samboeren min er veldig tålmodig, som lar meg drive med mine ting.

Det startet med at jeg så på videoanmeldelser av øl på nettet. Jeg har alltid vært interessert i øl og fant ut at jeg skulle prøve selv. Først testet jeg litt med telefonen, men det ble ikke så bra. Så fikk jeg et nytt filmkamera i fjor. Nå prøver jeg å legge ut tre-fire videoer i uka. Jeg kaller meg «Mr Hophead», altså humlehode, både på Youtube og Instagram. Jeg er ikke opptatt av antall følgere eller seere, jeg syns bare det er gøy for min egen del.

Det er mye jobb å drive butikk, men det er veldig gøy å kunne drive med øl både som hobby og jobb. Jeg begynte som deltidsansatt på Gulating da vi åpnet i 2017. Jeg hadde bare vært butikksjef i tre måneder da senteret måtte stenge lokalet. Det var tøft å ringe de to ansatte og fortelle det. Vi holdt stengt fra 25. november til vi åpnet i disse nye lokalene 1. februar. Det ble to og en halv måned med temmelig lange dager, men det gikk veldig bra.

Tips oss

folk i nye drammen-logo.jpg 

Tre kommuner blir til én. Bli kjent med folka i nye Drammen. Hvem vil du lese om? Send inn ditt tips her

Det beste med Landfalløya?

Play
00:10