Navn: Farahnaz Noorestani, butikkmedarbeider på Coop Extra

Alder: 36

Bor: Mjøndalen

Hva, er det noen som har sagt at jeg er den blideste dama på butikken? Er det sant? Åh, nå ble jeg veldig glad. Skikkelig varm. Så hyggelig. Men det er jo jobben min å være blid, det skulle bare mangle. Jeg har jobbet på butikken i snart 13 år nå. Jeg liker så godt kundene, kollegene, fylle på varer. Alt! Det er en veldig viktig del av livet mitt.

Daud og jeg giftet oss i Afghanistan da vi var ganske unge. Jeg gledet meg til å bli pyntet som hvit brud og tenkte at det viktigste for meg var å få en mann som var snill og grei. Og det er han. Vi har det veldig fint. Det er han som har lært meg å lage mat. Vi hadde ikke vært gift så lenge da han måtte flykte fra Taliban til Norge. Etter fire lange år kunne jeg endelig flytte etter ham. Barna våre er født her.

Sønnen vår er 15 år, mens dattera vår er fem. Før tenkte jeg at det holdt med ett eller to barn. Men nå som jeg er eldre, har jeg lyst på flere. Jeg tror det blir helt annerledes å få barn nå, enn da jeg var 21 år. Da var jeg så ung og usikker. Jeg var skjelven bare jeg skulle vaske gutten min. Nå føler jeg meg tryggere. Som en ordentlig mor. Jeg elsker livet mitt sammen med mannen min og barna mine. De er alt for meg.

Tips oss

folk i nye drammen-logo.jpg 

Tre kommuner blir til én. Bli kjent med folka i nye Drammen. Hvem vil du lese om? Send inn ditt tips her


Det beste med Mjøndalen?

Play
00:00