Navn: Laila Myrholm, klinikkoordinator og coach

Alder: 46

Bor: Åssiden

Fortsatt kan bildene og lydene komme tilbake til meg. Det gikk så fort. Jeg kjørte bilen og sang for datteren min, som var tre år. Plutselig kom en bil over i motsatt kjørefelt. Jeg rakk bare å skrike. Høre smellet. Så ble alt svart. Redningsmannskapene trodde det var en dødsulykke, for det var ikke noe igjen av bilen. Det gikk bra med oss, men det tok lang tid før jeg turte å kjøre igjen. Jeg hyperventilerte bare jeg satte meg inn i en bil. Heldigvis fikk jeg god hjelp hos psykolog. Jeg syns vi burde være mer åpne om det å søke hjelp. Ingen problemer er for små, så lenge det er et problem for deg.

I 14 år jobbet jeg i Skatteetaten. En dag kom det inn en mann som forandret alt. Han ville ta livet sitt. Vi tok en lang prat. I flere år fikk jeg julekort der han takket for livet. Da skjønte jeg at jeg måtte gjøre en helomvending. Jeg ville jobbe med mennesker og tok utdanning innen psykiatrien. Nå jobber jeg som klinikkoordinator og coach på Mjøndalen Kiropraktikk & Helse.

Akkurat nå går mye av fritiden min til å være engasjert som leder for Eat Move Sleep i Åssiden IF, i regi av Norges Fotballforbund og Bama. For to år siden måtte den årlige fotballcupen avlyses. Da var vi en gjeng som ville ta tak. Fjorårets cup ble kåret til landets tredje beste. I tillegg fikk vi pris for beste hinderløype. Det var fantastisk gøy, så nå gleder jeg meg til ny cup 1. og 2. juni. Det beste er å se gleden i ungenes øyne. Da er all innsatsen verdt det.

Tips oss

folk i nye drammen-logo.jpg 

Tre kommuner blir til én. Bli kjent med folka i nye Drammen. Hvem vil du lese om? Send inn ditt tips her


Det beste med Åssiden?

Play
00:00