Navn: Rune Gammelsether, gravemaskinfører

Alder: 35

Bor: Mjøndalen

Paradise-Rune, ja, haha! Folk kaller meg fortsatt det innimellom. Det går bra med meg, ja. Jeg har begynt med travhester. Nå har jeg tre stykker: Mr. Chippendale, Chrystal Occagnes og Black Division. Jeg må jobbe ekstra for å ha råd til det, men har gått omtrent i null hittil. Jeg trener dem sjøl, med god hjelp fra en venn som er proff trener.

Nå er det faktisk ti år siden Paradise. Det var ganske snålt å se seg selv i butikkhylla. Jeg kommer fra lille Mjøndalen og var ikke akkurat vant til å være på forsida av Se og Hør. Det eneste som var skikkelig ekkelt var da noen lagde en profil i mitt navn på Sukker og la til jenter på 14 år. Det fikk politiet stoppa. En gang jeg var i Stavanger med noen kompiser, stormet fem politifolk inn på hotellrommet og tok oss med på glattcelle. Jeg skjønte ingen ting, men det viste seg at to av kompisene mine hadde vært i slåsskamp. Da var det ikke så kult at nettavisene skrev om meg. Det er baksida. Ellers var det meste positivt og gøy.

De siste årene har jeg drevet eget firma og leid meg ut som gravemaskinfører. Det er ganske tøft, særlig i vintermånedene. Nå har jeg solgt maskinen min og fått fast jobb fra nyttår. Det blir deilig! Jeg har aldri følt at Paradise har ødelagt noen jobbmuligheter. Men så jobber jeg ikke innen finans eller noe sånt, da. Dessuten føler jeg aldri at jeg mista bakkekontakten.

Tips oss

folk i nye drammen-logo.jpg 

Tre kommuner blir til én. Bli kjent med folka i nye Drammen. Hvem vil du lese om? Send inn ditt tips her

Det beste med Mjøndalen?

Play
00:06