Navn: Ronny Heggnes

Alder: 46

Bor: Mjøndalen

Mette og jeg lekte masse sammen da vi var små, for mødrene våre er venninner. Så forsvant vi til hver vår kant. Etter nesten 30 år sendte jeg henne en venneforespørsel på Facebook og inviterte jeg meg selv på kaffe. Hun sa ja. Men så fikk hun panikk og endret det til middag med begge mødrene våre og søsken isteden, haha! Ingen av oss var egentlig klare for et nytt forhold, men det føltes så bra. Mette er den beste personen jeg kan tenke meg. Kjempedame. Nå har vi vært sammen i åtte år.

Jeg er stort sett glad hver dag. En ferietur til Thailand for 16 år siden gjorde faktisk en forskjell der. Jeg dro dit aleine med barna som var fire og seks år. Rett før vi skulle hjem, ble jeg forgifta og måtte ligge på sykehuset i ei uke. Ungene sov hos meg om nettene, men jeg fikk kjøpt fri resepsjonisten på hotellet til å passe dem på dagen. Da la jeg merke til at folk der nede smilte hele tiden og gjorde så godt de kunne. Den holdninga tok jeg med meg hjem.

I høst fikk jeg ny jobb offshore med å fjernstyre undervanns-gravemaskiner. Jeg elsker alt av maskiner og blir kalt brøyteludder av en kompis. Er godt over middels interessert i snø, brøyting og Yr, skjønner du, haha! Når jeg er hjemme, brøyter jeg gjerne for naboene. Det er bare hyggelig. Også brøyter jeg stien rundt Miletjern. Det er jo den nærmeste turløypa vår. Det er fint å kunne bidra litt når man får så mange trivelige og takknemlige tilbakemeldinger.

Tips oss

folk i nye drammen-logo.jpg 

Tre kommuner blir til én. Bli kjent med folka i nye Drammen. Hvem vil du lese om? Send inn ditt tips her


Det beste med Mjøndalen?

Play
00:00