Navn: Martin Tharaldsen, PR-ansvarlig for The Link

Alder: 29

Bor: Svelvik

Fortsatt er det litt tabubelagt å spille. Det er en selvfølge for foreldre å møte opp på treninger og kamper på fotballbanen. Men ikke å engasjere seg i spillingen barna driver med. Det er synd. Faktisk tror jeg den historien NRK hadde kan ha gjort en forskjell. Jeg ble mer utadvendt av å spille. Når du spiller med andre på internett, må du hoppe i det og bli kjent med folk. Ta initiativ til å prate med ukjente. Jeg har vokst som person på det. Før var jeg mye mer tilbaketrukket.

Da vi var yngre, møttes vi til LAN for å spille sammen og døgne. Da var det om å gjøre å ikke sovne, for da fikk du smurt tannkrem i nesa og sånn, haha! Noen kompiser av meg startet The Link, som arrangerer LAN i Ebbestadhallen i mars og september hvert år. I sommer døde lederen vår i et epilepsianfall. Rolf Stian ble bare 30 år gammel. Der og da bestemte jeg meg for å stå skikkelig på og lage en helg han ville vært stolt av. Det klarte vi.

Rolf Stian var en av dem som så meg mest og ga meg muligheter. Savnet er stort. Det viktigste han lærte meg var å se andre, gi dem ansvar og gode tilbakemeldinger. Jeg jobber 200 timer frivillig i året med The Link. Når jeg ser gleden til de som er der, er det verdt det. Vi i crewet er opptatt av å spørre hvordan deltakerne har det og hva de spiller. Det er viktigere at alle har det koselig hos oss, enn å være størst eller ha de feteste pengepremiene.

Tips oss

folk i nye drammen-logo.jpg 

Tre kommuner blir til én. Bli kjent med folka i nye Drammen. Hvem vil du lese om? Send inn ditt tips her


Det beste med Svelvik?

Play
00:00