Navn: Yngve Bukkøy, grafiker og kunstner

Alder: 45

Bor: Gulskogen

Catherine og jeg møttes på nettet for to år siden. Jeg syns hu var så flott! Jeg har alltid visst at jeg ville ha barn, men livet har ikke gått helt som planlagt. Når du er blitt såpass voksen, er det bare å være ærlig med en gang du møter noen. Så jeg sa tidlig til Catherine at jeg ønsket å få barn. Det har nok skremt bort noen damer før henne, haha! Men heldigvis hadde hun også lyst på en liten. Alt gikk veldig fort. Nå er Emil snart ett år.

Over natta gikk jeg fra å være ungkar til å bli fembarnsfar, for hun har fire unger i alderen sju til 13 fra før. Jeg måtte bytte ut treseteren min med en bil med åtte seter. Det har vært en bratt læringskurve. Livet er endevendt og veldig travelt, men det har gått fint. Catherine er også kunstner, hun spiller bratsj i Oslo-Filharmonien og var tilbake på jobb da Emil var et halvt år. Hun tjener mer enn meg, så jeg er hjemmeværende husfar.

Når han begynner i barnehage, skal jeg satse for fullt på det grafiske igjen. Jeg har et lite atelier i Svelvik der jeg driver med maling, grafikk og tegning. Økonomisk er det tøft å gå hjemme, men jeg ville ikke vært foruten. Jeg syns flere menn kunne vært tøffere der. Emil og jeg får en veldig fin kontakt. Vi samsover, og det er vel bare et par dager jeg har vært vekk fra ham. Jeg er veldig glad for at jeg får oppleve å bli far.

Tips oss

folk i nye drammen-logo.jpg 

Tre kommuner blir til én. Bli kjent med folka i nye Drammen. Hvem vil du lese om? Send inn ditt tips her


Det beste med Gulskogen?

Play
00:00