Navn: Maria Kinnerud Ebbestad, PR-rådgiver med egen blogg og podkast

Alder: 35

Bor: Svelvik

Sexlyst. Det er det jeg får flest spørsmål om. Hva som er mye og lite sex, hva som er normalt. Det fins ikke noe tall. For noen er det to ganger i uka, andre én gang i året. Jeg har jobbet med sex og samliv siden jeg var 18. Først seks år som journalist for magasinene FHM og Alfa, så sju år som nettredaktør og presseansvarlig for Kondomeriet. Ingen spørsmål er rare. Det skal litt til for å sette meg ut, selv om mange har prøvd. Jeg er ikke flau for å snakke om noen ting.

For halvannet år siden startet Sofie og jeg podkasten Naken, som raskt ble en suksess. I fjor bytta vi navn til Sexpirasjon. Den mest populære episoden handler om analsex og har 200.000 avlyttinger. Reisebloggen Reisetid startet jeg for moro skyld for ti år siden. Etter hvert begynte jeg å få turer og få betalt for å reise. Jeg har kjørt over isbreer på Island med monstertruck, surfet på vulkan i Nicaragua og besøkt Machu Picchu i Peru. Veldig mye gøy! Gjennom jobben min vet jeg hva jeg skal skrive for å komme høyt opp på Google-søkene.

Jeg har besøkt 45 land og har mange flere på lista. Samtidig trives jeg veldig godt med å hente i barnehagen og gå en tur i nabolaget. Målet mitt er å ha det bra med de rundt meg. Det er viktigere enn alle karrieresteg. Jeg er glad jeg kan jobbe mye hjemmefra, spesielt når det er såpass langt fra Oslo til barnehagen i Svelvik. Barna kommer alltid først.

Tips oss

folk i nye drammen-logo.jpg 

Tre kommuner blir til én. Bli kjent med folka i nye Drammen. Hvem vil du lese om? Send inn ditt tips her


Det beste med Svelvik?

Play
00:00