Navn: Ahmed Yar Khan, driver Burgeriet i Mjøndalen

Alder: 35

Bor: Solbergelva

Dette er livsverket mitt. I to år planla jeg det i hemmelighet. Den siste uka jobbet vi døgnet rundt for å bli ferdige med alt. Mange var skeptiske, men selv var jeg aldri i tvil. Jeg ønsket å lage et sånt sted som jeg ville elsket å gå på selv. Køen sto utenfor her allerede da vi åpnet klokka 11 den første dagen i august i fjor. Den første helga solgte vi 550 burgere. Det var helt vilt. Nå ligger vi på mellom 300 og 350 burgere i uka.

Jeg er utdannet journalist og jobbet som det i Pakistan, men jeg har alltid drømt om å lage en amerikansk gourmet-burgerrestaurant. I flere år jobbet jeg som skiftleder på McDonald's på Åssiden. Det var veldig bra erfaring, men jeg tjente ikke nok til å forsørge familien. Jeg er lykkelig familiemann med tre barn. Selv om det er mye jobb nå, gjør jeg så godt jeg kan for å få tid med dem.

Jeg er ingen millionær, men gikk all in med alle sparepengene mine og hardt arbeid. Jeg setter stor pris på støtten fra venner og familie og alle som har kommet hit for å teste maten. Også er jeg veldig fornøyd med at jeg fikk ansatt Naser Khalil som kjøkkensjef. Han har erfaring som kjøkkensjef fra både TGI Friday’s og Egon. Nå skal jeg ansatte flere. Planen er å utvikle Burgeriet til en kjede. Neste steg er Drammen, Tønsberg og Oslo. Jeg jobber med investorer og tenker kanskje å kunne åpne neste år.

Tips oss

folk i nye drammen-logo.jpg 

Tre kommuner blir til én. Bli kjent med folka i nye Drammen. Hvem vil du lese om? Send inn ditt tips her


Det beste med Solbergelva?

Play
00:00