Navn: Hanna Olsen, interiørarkitekt og coach

Alder: 25

Bor: Mjøndalen og Edinburgh

Tenk at lille meg kunne starte eget firma og hjelpe andre. Det begynte med at jeg hjalp venninna mi med å gå ned 20 kilo. Vi gråt begge to da vi så før- og etterbildene. Da jeg forsto hvor mye det betydde for meg å forandre livet hennes og se hvor mye energi og selvtillit hun fikk, bestemte jeg meg. Jeg måtte bare gønne på. Jeg fullførte masteren i interiørarkitektur i Skottland, samtidig som jeg fulgte lidenskapen, startet med online coaching og begynte på PT-utdannelsen. Nå driver jeg coaching på fulltid og skal flytte hjem til Norge.

Når du er opptatt av trening og kosthold, kan det fort bikke over. Særlig hvis du er ung, sammenligner deg med andre på sosiale medier og har lite kunnskap. Jeg har aldri vært sjuk, men har hatt noen berg- og dalbaner. Perioder med ekstremt fokus og høye forventninger. Derfor er det ekstra givende å hjelpe andre, når jeg selv har kjent det på kroppen.

Mine beste råd? Sett realistiske mål, sats på kontinuitet. To-tre økter i uka hjelper i massevis for de fleste. Har du ikke tid, kan du sjekke hvor mye tid du bruker på sosiale medier og TV. Spis mer grønnsaker, frukt og bær, så blir det automatisk mindre av det usunne. Ha fokus på daglig aktivitet, det utgjør mer enn du tror. Lidenskapen min er å bidra til at folk blir sterkere og mer selvsikre utgaver av seg selv, ikke bare at de når noen mål de første fire ukene.

Tips oss

folk i nye drammen-logo.jpg 

Tre kommuner blir til én. Bli kjent med folka i nye Drammen. Hvem vil du lese om? Send inn ditt tips her

Det beste med Mjøndalen?

Play
00:03